Heeft u tips over het gebruik van kachels?

Abel Bosman

Ik lees en probeer het uit te leggen zoals ik het zie. Ik leg niet altijd de beste manieren uit om kachels te gebruiken. En ik vertel ze nooit wat ze wel en niet moeten gebruiken. Ik vertel ze gewoon wat ze moeten weten. Ik volg ze niet altijd. Ik kan een aantal slechte adviezen in mijn blog. Als je leest mijn post over het gebruik van de "gootsteen" deel van de kachel voor een koelapparaat, kan het nuttig zijn. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk nuttiger dan Evap Luchtbevochtiger. Hier is een aantal van de tips die ik heb bedacht: De beste manier om kachels warm te krijgen is om ze op een lage warmte-instelling en gebruik dan de "gootsteen" deel. In het geval van mijn nieuwe kachel is deze ingesteld op 40°C, maar dit is alleen om de kachel te laten opwarmen tot 45°C. Ik gebruik dit in mijn keuken waar ik niet over een grote ventilator of airconditioner, dus ik laat de temperatuur langzaam stijgen als de kachels warm. De kachel zal dan gebruik maken van de gootsteen in de koelkast op te warmen. De gootsteen is in mijn kast in mijn woonkamer, dus ik zet het tot de laagste stand. Het enige probleem is dat mijn koelkast niet over een zeer hoge temp of ik zal energie verspillen door het verlaten van het op de laagste stand. Maar het kan me niet schelen, want ik weet dat ik het weer kan gebruiken als ik terug kom. Dit is indrukwekkend, als je het vergelijkt met Zero Waste Tandpasta. Ik heb ook een magnetron en ik vind het zo leuk dat ik de oven te houden om alleen gebruik maken van de kachels bij het koken iets. Op deze manier kan ik nog steeds mijn eten warm de hele dag zonder dat het te warm, maar ik hoef niet de hele oven te gebruiken op de hoogste stand. Ik gebruik ook de koelkast en vriezer op een manier die kan worden gezien door iedereen die binnenkomt. Ik hou mijn eten koud met deze kleine dingen. Maar ze zijn klein en ik gebruik ze alleen voor opslag, dus ik heb geen behoefte aan hen voor het koken. Mijn koelkast bevat mijn eten in de winter en in de zomer bevat het veel ervan. En de vriezer houdt het in de zomer, zodat ik al mijn voedsel kan opslaan, maar dan wordt het koud en gebruik ik mijn vriezer voor andere dingen. En soms als ik niet met behulp van de koelkast of de vriezer voor opslag wordt het een puinhoop. Als ik haast heb, wil ik niet met die dingen rotzooien. Maar als ik in de winter een koelkastvrije keuken wil, moet ik het doen. En dit zal het vermelden waard zijn, in vergelijking met verwarming Test

Maar dat is waar deze kleine dingen die zo klein zijn helpen. Ik heb geen magnetron. En ik hou er niet van om tegelijkertijd te koken, maar deze kleine dingen zijn zo geweldig om ze samen te brengen. En ze zijn super eenvoudig te installeren. En nog beter, ze werken goed. Het beste deel? Ze zijn zo betaalbaar. Je zou een koelkast vriezer voor de prijs van een van deze hebben. Ik bedoel, ze zijn klein, dus je ze gebruiken om je lunch een tijdje op de toonbank te houden. Wees voorzichtig, want als je niet de juiste soort magnetron, kan het echt duur. Dus daar ga ik het vandaag over hebben.

Er zijn drie soorten magnetron in de wereld.

De eerste, is de magnetron die wordt geleverd met uw koelkast, vriezer en vriezer, maar het is echt een beetje een gimmick.