Hoe we testen

Abel Bosman

De badges zijn een geweldige manier om te pronken met uw kennis van kachels en we hopen dat u ze nuttig vindt!

Hoe krijg je een badge

Wil je kachelexpert worden in Nederland (alias een Heaters Expert) of gewoon plezier willen hebben terwijl je het doet, dan moet je een award winnen! Je hoeft alleen maar een vermelding te maken in onze heaters sectie om in aanmerking te komen. Als je een award wint, wordt je naam weergegeven voor iedereen om te zien. Als u op zoek bent naar een blog over Heaters te starten, is dit een geweldige plek om te beginnen! Je moet ook kijken op onze blog categorie, die een aantal andere blogs die we denken dat zijn bijzonder goed bevat!

Inschrijven voor een award

Stuur gewoon je inzending in met een badge of je gewoon in deze sectie invoeren als je er al een hebt.

U ons ook volgen op Facebook en Twitter.

Ik zal posten over onze producten en diensten in de komende dagen, maar hier is wat ik zou willen delen: -Onze producten zijn veilig. Ze hebben een hoog niveau van UV-bescherming en een lange levensduur. (Voor meer informatie hierover, lees onze blog.) -De meerderheid van onze kachels worden gemaakt in Thailand. (Wij geloven in onze producten en hebben het grootste respect voor de arbeid hier.) -Onze producten zijn schoon en goed onderhouden. De kwaliteit die wij bieden is hoger dan de meeste. En we hebben een geweldige ondersteunend personeel dat ons helpt wanneer we een probleem hebben. -Onze producten en service zijn eenvoudig te gebruiken. We hebben een team van gekwalificeerd en ervaren personeel dat in staat zijn om u te helpen, altijd en overal. Wij helpen u bij het oplossen van elk probleem dat u mogelijk hebt met onze producten of diensten. -U er zeker van zijn dat u bij ons met de hoogste kwaliteit wordt behandeld. We gebruiken alleen de beste kwaliteit materialen en vakmanschap in al onze producten.

We blijven dezelfde resultaten boeken, met een hoge mate van vertrouwen.

Wat is "Verwoerd van Deventer", "Verwoerd van deventer" of gewoon "Verwoerd"? Hier in deze blog verwijzen we naar al onze berichten die worden gepubliceerd onder de "Verwoerd van deventer" tag. Dit zijn de blogs die zich richten op kachels. Een Verwoerd van deventer blog is een onpartijdige, onpartijdige en uitgebreide review. We streven naar transparantie en verbergen de wetenschap niet achter onze beslissingen. Wij streven ernaar om u de feiten zoals wij ze zien. Onze blogs zijn een goede plek om te leren, vragen te stellen en informatie te krijgen. We zullen proberen om een reactie te krijgen van elke klant in de eerste paar dagen van elke blog, maar u bent van harte welkom om ons e-mail voor specifieke vragen of feedback. We zullen ook proberen om elke beoordeling die we krijgen post. Dit zorgt ervoor dat u ze op uw gemak lezen, omdat ze de best mogelijke informatie zijn. De Verwoerd van deventer staat open voor iedereen (ook al is je niet Nederlands) en biedt een kans om een beetje te leren over ons werk, ons proces en leren van collega-onderzoekers, die zich in een vergelijkbare situatie bevinden.

We zullen de resultaten gebruiken om onze producten en diensten aan u te verbeteren. Daarnaast willen we u aanmoedigen om onze blog te delen met uw vrienden en familie, zodat ze kunnen profiteren van dezelfde informatie. We raden u ook aan om een kijkje te nemen op onze andere blogs zoals die van andere bedrijven. Het belangrijkste is dat we willen dat onze consumenten tevreden zijn bij het gebruik van onze producten. Wij streven ernaar om producten van hoge kwaliteit en betaalbare producten aan te bieden met de meest nauwkeurige resultaten en daarom bieden we de meest gedetailleerde testresultaten op deze blog. We willen u net zo enthousiast maken als wij om te leren van onze producttests.

Hier zijn de feiten: 1. Dit product werkt niet goed voor mensen met huidtypes die gevoelig zijn voor de effecten van overtollige warmte. 2. Dit product is bewezen gevaarlijk te zijn voor uw gezondheid.

Op het eerste gezicht lijken onze resultaten heel anders dan andere sites op de markt. Waarom?

Onze heaters gids

Het is niet genoeg om de temperatuur van een kachel te kennen. U moet ook weten hoe lang uw kachel zal duren, en hoe u dure reparaties voorkomen.

Onze testmethodologie is bijvoorbeeld ontworpen om rekening te houden met de duurzaamheid van de kern van een kachel. In tegenstelling tot andere verwarmingsbedrijven gebruiken we slechts één thermometer om de prestaties van de kern te testen. We hebben twee aparte kachels: een met een enkele thermometer en een met twee thermometers. Degene met de enkele thermometer maakt gebruik van een thermometer die ook is gekalibreerd op de aanbevelingen van de fabrikant.

Hier is een lijst van de testcriteria. De twee kachels zijn identiek in vorm en grootte, maar ze zijn niet dezelfde temperatuur. Een daarvan is een 240 C (392 F) een is een 80 C (176 F) een. De twee kachels kunnen draaien in tegengestelde richtingen en men kan ook worden gebruikt voor het opwarmen van het huis.