Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Test

De producten onder alle geanalyseerde Luchtbevochtiger Grote Ruimtes!

 • Het gebruik van milieuvriendelijke verf en bakschilderproces is moeilijk en niet gemakkelijk te dragen. Van cederhout. De vluchtige geur kan de smaak zachter maken.
 • Dubbele opslag aan de binnenzijde, ontwerp met scheiding, eenvoudig op te bergen, verschillende sigaretten, metalen scharnieren, kan meerdere malen worden gevouwen, roest- en corrosiebestendig, glad te openen en te sluiten.
 • Een externe luchtbevochtiger maakt het eenvoudig om het vocht in de box te controleren. Als er geen vocht, een injectiebevochtiger of gedestilleerd water in de luchtbevochtiger aanwezig is, om het vocht te behouden.
 • Ideaal voor gebruik op kantoor, in de slaapkamer, woonkamer, brander, broche, sigarenruimte, sigarenruimte en andere plaatsen (thuis of op reis), beste afdichting en vocht.
 • De sigarenbox is een leuk cadeau voor grootouders, ouders en zussen, sigarenliefhebbers, winkel- en thuisdecoratie. Het is de ideale sigarettendoos voor alle sigarenliefhebbers.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Luchtbevochtiger Grote Ruimtessamengevat

 • [Zuivere bevochtiging van de natuur] de luchtbevochtiger gebruikt een natuurlijke verdamping. Net als grote rivieren, zee, bergen, meren en meren, verdampen door verdamping van water een vochtige ervaring, de verdamping van vochtige lucht zonder verontreinigingen, gelijkmatige luchtvochtigheid, maar geen zichtbare waternevel is nog van een deur voorzien. De deur is ondergedompeld in het natuurlijke comfort.
 • [verdamper luchtbevochtiging duiken in natuurlijke luchtvochtigheid] de luchtbevochtiger brengt rijke vochtigheid door verdamping met luchtbevochtiging en bevochtiging prestaties zijn niet minder. Zonder verdampingswaternevel zorg je voor de bevochtiging van deksels en etages van massief hout, zodat je van het leven in de buurt van de watermoisturizing kunt genieten.
 • [Fino & Smooth MIST] De ultrasone technologie zorgt voor fijne en stabiele koude stoom en verhoogt de luchtvochtigheid zonder demping van je meubels of woning. Afhankelijk van de grootte van de kamer kun je de nevel door op de aan-knop te drukken tussen laag en hoog instellen.
 • [Doorzichtig getransporteerd voor- en bacterieremmend] vermindert het risico op ziekten, ziektekiemen en bacteriën, waarbij de relatieve luchtvochtigheid meer dan 43% bedraagt. Helpt bij allergieën, paranasale borsten en compensatieshusten en maakt het tot een van de beste luchtbevochtigers voor baby's.
 • [] Gemakkelijk te reinigen maakt eenvoudig vullen en reinigen van de machine mogelijk. Er is geen morsen tijdens het vullen en je kunt het in het reservoir plaatsen voor een grondige reiniging van je hand.

 • Een andere soort etherische olie is anders: compatibel met etherische oliën kun je enkele druppels etherische olie rechtstreeks in het waterreservoir doen, de bevochtiger wordt een oliediffuser, zodat je van de geur kunt genieten en je geest kunt ontspannen.
 • Stille werking: intelligent luchtinlaatdesign, FCC-certificering en BPA geven je stille gebruiksruimte vrij, die zeer geschikt is voor kinderkamers.
 • Spuitdeeltjes: de sproeideeltjes zijn gelijkmatig en zacht, zodat je je prettiger voelt. Ultrasone luchtverdelers zijn perfect voor slaapkamer, kantoren, baby's en grote huizen en helpen bij de bestrijding van droge huid, rimpels, isolatie en neusbloed.
 • Stille werking voor gebruik in de slaapkamer: de ongelooflijke plaatsing van een ultrasone bevochtiger produceert minder dan 38 decibel; ideaal voor je baby en ongestoorde nachtrust.
 • Spuitapparaat en luchtbevochtiger: doe een paar druppels olie in het water. Daardoor wordt je kamer met een heerlijke geur gevuld. Sommige speciale oliën kunnen een verschil maken. Je kunt het ook als luchtbevochtiger zonder olie gebruiken en meer geabsorbeerd vocht toevoegen om de ruimte van de airconditioning vorm te geven. Geniet van een terugbetaling van 45 dagen en een 12-maanden zorgeloze garantie

 • Gevoerd met hoogwaardig cederhout. De binnenkant van deze sigarendoos bestaat uit cederhout, waarvan het unieke gistingseffect de rijpheid van de sigaar mogelijk maakt en voor een zuiver aroma en een goede smaak zorgt.
 • Met hygrometer & bevochtigingssysteem: deze sigarendoos wordt geleverd met een hygrometer en een bevochtigingssysteem dat het vocht en het aroma van de sigaar voor lange tijd kan beschermen.
 • Compact en duurzaam design – deze sigarendoos is compact en duurzaam en gemakkelijk te transporteren voor reizen, vergaderingen, golfen, business clubs enz.
 • Ontwerp met grote capaciteit – deze sigarendoos heeft een grote capaciteit die sigaren kan worden opgeborgen, is ongeveer 30, afhankelijk van de grootte van de sigaar.
 • Een leuk cadeau voor sigarenliefhebbers: deze sigarendoos is een geweldig cadeau voor sigarliefhebbers, verjaardagen, huwelijken, bedrijfsgeschenk, jubileumfeest, festival en nog veel meer.

 • 【Ruimtebesparend design】 Voor nachtkastjes in de slaapkamer en op het bureau, passend smalle ruimte voor een betere lucht.
 • 【Humidifier gemaakt van hoogwaardige materialen】Naast het gebruik van aromatherapie, werkt deze etherische oliediffuser ook als luchtbevochtiger. Gebruik het om je huis lucht en sfeer te verbeteren, dekken de geur van huisdieren of roken en bescherm het gezin tegen te droge lucht, micro-organismen, allergenen, stof en meer.
 • 【Hoogwaardige materialen】 Als het om onze eersteklas etherische oliediffusers gaat, is er niets dan dezelfde ultra-hoogwaardige, veilige en milieuvriendelijke materialen babyflessen uit, ook gemaakt worden zoals de nieuwste stand the-art productieprocessen en een strenge kwaliteitscontrole.
 • Een geweldig cadeau-idee voor iedereen. Als je op de markt voor een mooi en praktisch cadeau bent, kun je stoppen met zoeken. Deze grote aromatherapie met etherische olie diffuser is een goed doordacht en praktisch aanwezig, een die iedereen kan profiteren. Met een combinatie van stijl, design en functie zoals dat is het een grote hit.
 • 【 100% risicovrije aankoop 】 Wij hebben groot vertrouwen in onze etherische oliediffusers. Ten slotte gebruiken we ze in onze huizen ons. Jouw tevredenheid is de hoogste prioriteit!

 • Onderaan bevindt zich een bedieningspaneel, waarmee je de constante luchtvochtigheid, de spuithoeveelheid, de functie van negatieve ionen, timing en de nachtlichtmodus kunt instellen. Met een display kun je de grootte van de spray en het vochtbereik weergeven.
 • Het waterreservoir van de luchtbevochtiger kan 6 liter water opnemen, het spuitvolume bedraagt 300 ml/u, de bevochtigingstijd is zeer lang en hij kan 12 tot 20 uur lang werken.
 • In de nachtlichtmodus schakelt het display automatisch uit, geen licht, zodat je kunt slapen. Je kunt 8 uur tijdmeting uitvoeren en op het juiste moment de juiste hoeveelheid bevochtiging ontvangen.
 • De luchtbevochtiger beschikt over een afstandsbediening voor de afstandsbediening. Het bereik van de afstandsbediening bedraagt 6 meter. De hoeveelheid spuitbus kan worden ingesteld. Er zijn drie mistmodi. Je kunt de juiste hoeveelheid mist naar wens selecteren.
 • De luchtbevochtiger beschikt over een modus voor constante luchtvochtigheid, waarmee de luchtvochtigheid van de omgeving automatisch kan worden gecontroleerd en de luchtvochtigheid constant kan worden gehouden. Met een in hoogte verstelbare standconstructie van 60 cm drift de waternevel verder.

 • Luchtbevochtiger – 300 ml aroma-diffuser, nieuwe luchtbevochtigings- en vochtbeleving. Geschikt voor een comfortabel gezinsleven, droge lucht kan gemakkelijk vocht verwijderen en de huid irriteren. De luchtbevochtiger kan effectief de milieuvervuiling binnenshuis verminderen en bacteriële infecties tegenhouden. Frisse lucht thuis.
 • Watervrije uitschakeling en 7 kleuren ledlampjes ---- er is geen water uit, het is echt droog, wanneer het water is uitgeschakeld, de verstuiver en het hele mechanisme zijn gesloten en de levensduur is langer. Ultrasone verstuiving, natuurlijk aroma, frisse adem, goede geur. Gekleurde ledverlichting, kan naar wens worden veranderd, kleurrijk nachtlampje, ingebouwd nachtlampje, om mee te slapen, het licht is zacht en niet verblindend, ritmisch wisselen.
 • Zorgt voor frisse lucht en dode lucht: bevochtigt en hydrateert om de luchtbevochtiger droog te houden. Geniet van de aromatherapie, diepe slaap 's nachts en stil ontwerp, geen lichte operatie, geen storing van de slaap, bevochtigde aromatherapie en stil. Verfraait en bevochtigt de huid, kalmeert de stemming, verlicht stress en creëert een rustige en aangename sfeer en verbetert de kwaliteit en aandacht van de slaap.
 • Innovatief en elegant design – elegant design en perfect afgestemde woondecoratie, zoals slaapkamer, baby en kinderkamer, woonkamer, kantoor en ga zo maar door. Geniet vandaag van een schone en frisse lucht, klik nu op de knop "In winkelwagen"
 • Kleine ruimte of gebruik in het hele huis – kan als persoonlijke luchtbevochtiger, verstuiver, vochtinbrenger, luchtreiniger, ionisator en aroma-diffuser voor ontspannende aromatherapie worden gebruikt. Het comfortabele led-nachtlampje met 7 geïntegreerde kleuren zorgt voor een rustige en aangename sfeer. Stel je favoriete kleuren in of kies een automatische kleurstroom. Je zult ervan houden.

Welke aankoopfactoren Jij thuis bij het kiezen  de Luchtbevochtiger Grote Ruimtesmoet opletten!

Vervolgens heeft ons testteam ook een aantal factoren gecreëerd om u te helpen het perfecte product te kiezen - dat u kunt filteren uit de vele plural_gross de Ruimtes Grote Luchtbevochtiger, de zal perfect bij u passen!

 • 1. Het nachtlampje is klaar: druk eerst de schakelaar ongeveer 2 seconden in om het kleurrijke licht in te schakelen. De tweede lange indrukken van de tweede schakelaar (flitslicht) wordt aan de huidige lichtkleur bevestigd. De derde lange pers in het licht.
 • 2. Stroomvoorziening: computervoeding, netvoeding, mobiele voeding. Gebruiksduur: continue spray 6 uur, tijdelijk sproeien 12 uur.
 • 3. Sleutelproces: stroom inschakelen, de schakelaar voor het eerst inschakelen, lang sproeien; druk de tweede keer op de schakelaar en tussen de segmenten sproeien, 3 seconden spuiten om 3 seconden lang te stoppen.
 • 4. Hoe te gebruiken: 1. de vochtinbrengende kop uitschakelen, water in de fles doen. Sluit de stroomvoorziening aan wanneer het hoofd bedekt is. 3. Klik op de knop om het product te bewerken.
 • 5. Toepasselijk product: kinderkamer, slaapkamer, toilet, woonkamer, kantoor, auto, buitenruimte en ga zo maar door.

 • Wij streven ernaar om klanten op alle continenten fraaie producten aan te bieden. Onze producten worden met een geavanceerd design en een prachtig design vormgegeven. Als u vragen hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen u een bevredigende service bieden.
 • Het kan een fijne nevel spuiten om de luchtvochtigheid te behouden. Geschikt voor alle soorten gelegenheden, zoals grote woonkamer, kantoor voor meerdere mensen, airconditioning kamers en apartiesten.
 • Het geluid van de luchtbevochtiger is minder dan 35 dB, het geluid van de vernevelingsbevochtiging is zeer stil, het zal je normale leven niet storen. Het is natuurlijk bevochtigd en beschadigt het menselijk lichaam. Gebruik het met vertrouwen!
 • Het waterreservoir van de luchtbevochtiger bevat 5 liter water, wat overeenkomt met een capaciteit van 10 flessen mineraalwater. Je kunt de vochtigheidstijd vrij instellen, hij kan op een effectief moment bevochtigen.
 • De luchtbevochtiger beschikt over een intelligente afstandsbediening, waarmee de luchtbevochtiger op afstand kan worden bediend. Het beschikt over een functie voor constante luchtvochtigheid in binnenruimtes, waarmee een luchtvochtigheid tussen 45% en 90% kan worden ingesteld. Als de ingestelde vochtigheidswaarde is bereikt, wordt het sproeiproces automatisch gestopt. De spuithoeveelheid is instelbaar en kan via de afstandsbediening worden ingesteld.

 • 800ml CAPACITEIT, RUN 10 uur, met meer mistoutput: Onze essentiële olie diffuser functie 800 capaciteit, enkel mondstuk voor 10 uur, dubbel mondstuk voor 20 uur.
 • Waterloze AUTO-OFF: Wanneer de tijd op is of er is geen water, zal de koele mist luchtbevochtiger automatisch uitgeschakeld, geen risico op brandwonden.
 • CRYSTAL CAT: Romantisch kristal kat voor de slaapkamer, kantoor, woonkamer, badkamer, yoga, spa, vergaderzaal, babykamer, etc, laat je een zoete en comfortabel droomhuis.
 • Night Light: Druk lang op licht knop om warm licht.Perfect voor de slaapkamer, kantoor, woonkamer, badkamer, yoga, spa, vergaderzaal, babykamer, etc, laat je een zoete en comfortabel droomhuis.
 • WHISPER: Quiet Ultrasonic Operation - Humidify uw leefruimte te drogen, bedompte lucht en griep infecteren uw dierbaren te voorkomen.

De prijs van het verwarming

Een goede, betrouwbare, goedkope en duurzame kachels zijn uw beste keuze, zelfs als je een beginner of een budget shopper. Als u er een vinden die aan uw budget voldoet, dan goed. Maar je moet ook niet vergeten dat, in het algemeen, een dure, goed presterende en betrouwbare kachel is beter.

Een grote kachel moet ook goed te gebruiken. Als u een goedkope kachel koopt, zal uw eerste paar nachten worden besteed proberen om het warm genoeg om een brand te starten. De meeste zullen vereisen dat u de deur open te laten en laat de deur dicht om het warm te houden. Dit kan ongemakkelijk zijn. Een goede, makkelijk te gebruiken, goedkope kachel niet. Dus, de eerste vraag te stellen is: Hoe weet ik of een kachel is de moeite waard? Een goede kachel kost je minder dan $ 50. Dit is een goed aantal te overwegen voor de newbie. Maar je moet oppassen dat je niet meer dan $50 uitgeeft. Dat is waar je geld zal gaan.

Een veel voorkomende fout is het kopen van een kachel voor een familielid.

Koop verwarming - Bij voorkeur hier

U vindt een overzicht van de top thermische kachels van verschillende bedrijven in het artikel, of u vindt de top 20 meest populaire en aanbevolen thermische kachels in het artikel. Om meer te weten, ga naar mijn kachels gids. Maar nu u de tijd nemen om deze recensie te lezen, die ik vond te zijn vrij goed, en je zult in staat zijn om te zien waarom mensen kiezen en het gebruik van de beste thermische kachels in het algemeen.

Het is vermeldenswaard dat er veel andere bedrijven die er het creëren van thermische kachels, maar ze zijn niet zo bekend als de grote spelers die er zijn. Daarom kan het moeilijk zijn om een bedrijf te vinden dat een betrouwbare thermische kachel aanbiedt. Het is veel gemakkelijker om te zoeken naar een thermische kachels die grote waarde en prestaties bieden dan een die een grote waarde biedt, maar ontbreekt in functies.

Maar maak je geen zorgen! Er zijn nog steeds goede thermische kachels op de markt. Enkele van de beste thermische kachels die er zijn:

Thermal Research ™ ™, een bedrijf opgericht door de gerenommeerde thermische ingenieur Dr. Robert H. H.

Wie heeft verwarming nodig?

Veel mensen vragen: Wat zijn de verschillen? Wat zijn de voors en tegens? Maar wat echt telt zijn de resultaten. Als u op zoek bent naar de beste kachels te kopen voor dit doel dan raad ik u ten zeerste aan om mijn volledige beoordeling en vergelijking van de top 5 beste kachels te lezen. Het bevat veel informatie, niet in de laatste plaats de temperatuurbereiken van elk model. De resultaten van de tests worden ook weergegeven in grafieken en tabellen die ook met elkaar verbonden zijn.

Alle 5 kachels die ik heb beoordeeld zijn beschikbaar voor aankoop op Amazon. Er is een link naar elk model op mijn belangrijkste startpagina, dezelfde links werken ook voor de Amazon affiliate links. Er is ook een link naar mijn Amazon Store voor deze website. De temperatuurbereiken van al deze modellen worden onder de foto's weergegeven. Ik heb ook de volledige prijsklasse van elk item. Alle modellen zijn beoordeeld tussen 90 - 200 ° F. Let op, voor de modellen die niet over de kachels bevestigd, kunnen ze worden gevonden met de Amazon link tegen hun prijs. (De foto's bieden u ook de Amazon Store link voor elk product).

Kwaliteit van verwarming

We hebben geprobeerd een aantal van de high-end, high-volume merken en vond dat, in de meeste gevallen, de kwaliteit van het product was de zwakste schakel.

Onze favoriete kachels zijn de twee die gebruik maken van de meeste macht: de K2, die gebruik maakt van de nieuwste generatie van de BKU, en de i5, die gebruik maakt van de oudere, maar efficiëntere BKU. Voor alle, maar de K2, is het de moeite waard de uitgaven een paar extra dollars om de nieuwe K2 te krijgen. De K2 warmt sneller op en levert een iets hogere output van de energie die het gebruikt dan de oudere BKU. Voor ons geld, de K2 is de duidelijke winnaar. De i5 en K2 zijn ook zeer eenvoudig te bedienen, ook al is de K2 iets duurder. Als je koopt de K2, krijg je alle functies van de BKU heeft, en tegen een veel betere prijs.

Hoe ik verwarming heb getest

We hebben getest met een aantal verschillende heatsinks met veel verschillende materialen en een breed scala aan bedrijfstemperaturen. De testprocedure was als volgt: Het apparaat werd verwijderd uit de behuizing, en een externe thermische pad werd geplaatst op de bovenkant van de CPU-socket, boven de ventilator montage locatie. Dit pad werd geplaatst tussen de koellichamen en de zaak. Dit stelde ons ook in staat om een goed zicht te hebben op de achterkant van de zaak, voor een betere thermische geleidbaarheid. We plaatsten de CPU-koeler direct op het voorpaneel, met behulp van een plakstrip om het koelapparaat te beveiligen. Het bovenste paneel is opengelaten. Het was niet nodig om het moederbord te verwijderen, omdat het werd bedekt met een grote schuimmat. We hebben ook een ventilator verwijderd van de onderkant van de zaak, en zet het in het midden van de zaak, achter het moederbord.

Luchtbevochtiger Grote Ruimtes - Vertrouw op de winnaar.

Wij verwelkomen u als geïnteresseerde lezer in de grote vergelijking. Wij als site-exploitanten hebben er ons levensdoel van gemaakt om varianten van verschillende varianten tot in detail te vergelijken, zodat u als klant de Luchtbevochtiger Grote Ruimtes zonder vertraging kunt vinden, de u als lezer voorgoed. Om de neutraliteit te waarborgen, houden we bij alle vergelijkingen rekening met veel verschillende meningen van deskundigen. U ziet als lezer alle informatie met betrekking tot dit onderwerp naast de bijbehorende extra pagina die op de betreffende plaats is gelinkt.
Ons testteam heeft verschillende producenten tot in detail vergeleken en wij laten u als geïnteresseerden hier alle testresultaten zien. Uiteraard is de Luchtbevochtiger Grote Ruimtes direct beschikbaar op Amazon en kan direct worden besteld. Omdat sommige winkels al jaren zonder uitzondering de aandacht op zichzelf kunnen vestigen door te hoge prijzen en slecht advies, heeft ons team alle luchtbevochtigers geëvalueerd op basis van de prijs-prestatieverhouding en is uiteindelijk alleen het beste productaanbod zonder uitzondering in ons assortiment opgenomen.

Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Test

Hartelijk welkom nabij onze Luchtbevochtiger Grote Ruimtes vergelijking. We zijn van plan je hier de belangrijkste eigenschappen van de productserie te tonen anderszins de belangrijke gegevens te leveren. Om het lichter te maken, hebben we de interessante meestal bij het grondstoffen vermeld. Als Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Test hebben we belangrijk de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Luchtbevochtiger Grote Ruimtes maken we het voor u handig , om het effici'ebnte product te appreci'ebren. Luchtbevochtiger Grote Ruimtes criteria onder andere factor enOm de goedheid te waarderen , is er noodzaak om op de enige aanwijzing een zekere bevestiging te maken. beduidend zijn we momenteel prioriteit bezig om de klasse van het product, in de vorm van de verwerking en van de eigenheid . Maar ook de prijs speelt bij Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Testeen belangrijke rol. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant uitsluitend mogen niet vergeten worden. Klanten reviews vliegen gelijk in de Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Test met 'e9'e9n. omdat van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld benadrukken . Als het product goed is van voorwaarde tegen een redelijke waarde, dan is er er principieel goede indelingen . Hoe meer sterren, des te geavanceerd.

Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Kopen

Zoals u nu kan doorlezen bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook meerdere alternatieve kansen voor de Luchtbevochtiger Grote Ruimtes aankoop. Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Kopen is er ook altijd in de klassieke boetiek . Maar er er is vaak slechts een beperkte product selectie. Ook de prijzen zijn volgens de regel iets hoger dan op web . hiervoor krijg je een goed uitleg van Luchtbevochtiger Grote Ruimtes bovendien , kan je het merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit begrijpelijkerwijze zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen in alle regels maar essentieel hoe groter ook is ook de productcategorie aanzienlijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld ook zijn aanbieders zoals eBay bovendien Amazon domineren de markt. Het model is eenvoudig verder goed verstaanbaar . Ook in de Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Test toont aan dat deze platforms zeer overtuigend en betrouwbaar functioneren ook in ieder geval getrouw zijn. Het artikel kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving anderszins met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Anderszins niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ingang van de betaling wordt uw bestelling verwerkt anderszins het product snel verzonden. Algemeen komt je product na een paar dagen bij u bovendien aan de voordeur. U hoeft dus niet eens het huis te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt meestal verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Test conclusie

Luchtbevochtiger Grote Ruimtes Kopen in het Internet is een precieze geval . In termen van comfort verder prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Network ontkennen. De prijzen zijn passend bovendien en ook de niveau van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Luchtbevochtiger Grote Ruimtes test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van klanten zijn zeer goed verder tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.