Welke soorten kachels bestaan er?

Abel Bosman

Het type kachel dat u koopt, is afhankelijk van uw toepassing. Hier zal ik proberen om u een snel overzicht op de meest voorkomende kachels. Ik zal niet proberen om ze in detail hier te beschrijven.

Wat is de beste verwarming voor mijn toepassing? De meeste kachels op de markt van vandaag zijn gebaseerd op een aluminium of aluminium met aluminium spoel, en deze kachels zijn niet erg duur. Maar laat je niet misleiden door hun prijs. Als je weet wat je doet, u een zeer efficiënte en krachtige kachel. Als vuistregel stel ik voor om een kachel te kopen met een temperatuurbereik van 65-85 °C (150-205 °F). Dat bereik betekent dat je gemakkelijk een kamer opwarmen zonder te veel energie te verspillen en je moet in staat zijn om veel warmte te verwerken met je kachel. Ik zal ook toevoegen dat als je een warmtepomp, dat is echt de goedkoopste manier om warmte te produceren, dan moet je proberen om een van deze kachels ook hebben, in het geval u wilt uw hele huis te verwarmen of u wilt een evenement waarin een groot gebied moet worden verwarmd doen. Een groot gebied kan enkele honderden vierkante meters betekenen. De verwarmingskosten kunnen zeer aanzienlijk zijn, zoals u hieronder zult zien.

Maar dat is niet alles... De efficiëntie van de kachels die we kopen kan ook heel belangrijk zijn. De kachels die we kopen komen meestal met instructies over hoe ze te gebruiken, maar soms kan het handiger zijn voor u om de instructies te lezen. Ook, sommige van hen hebben een "beste houdbaarheidsdatum" markering op hen, die het gemakkelijker kan maken voor u om te weten welke kachels werken, welke oud zijn en moeten worden vervangen. Dus alsjeblieft, ik herhaal, lees de instructies zorgvuldig. Ik raad ook ten zeerste aan om overal foto's van te maken, voor het geval de kachels niet meer goed werken. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen. De blog is vertaald in het Frans en Engels, maar heeft nog steeds een aantal Duitse en Zweedse vertalingen nodig. Gelieve ondersteuning van de vertaalinspanningen als je. Zelfs Just Fire Pelletkachel is het proberen waard.

Dit is een zeer eenvoudige gids om de beste kachels voor u te vinden. Deze gids is alleen voor de Amerikaanse markt. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade. Het is niet mijn schuld dat de verkoper het verknalde. U bent verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt met uw kachels.

Ik ga je niet de voors en tegens van kachels laten zien. Alleen de basis. Het eerste dat je moet weten is dat kachels alleen warmte uw huis en niet uw auto. Als u uw auto moet verwarmen dan u een garagekachel gebruiken, die geen verwarmers is maar heel wat voordelen heeft. Het is zeker sterker dan Makita 4329 Decoupeerzaag. Het zijn de meest energiezuinige kachels, wat betekent dat u bespaart op stookkosten. Dit kan het beter maken dan Lampenkap Schoonmaken. Ze geven ook veel minder warmte af dan het gebruikte warme water. In tegenstelling tot verwarming, kan het merkbaar krachtiger zijn.