Wie schrijft hier?

Abel Bosman

In 2015 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse documentairemaker over het thema "Waarom blijven mensen plastic zakken verbranden?". Het is niet alsof ik ga zeggen " er is niets mis met het houden van plastic zak, maar de vervuiling en afvalverwijdering kwesties zijn echt groot", maar gewoon om duidelijk te zijn. In de documentaire moest ik veel compromissen sluiten en eerlijk zijn, het is niet dat het "niet goed" is, maar dat het een echt probleem is op het gebied van gezondheid en milieu-impact. Ik moest zeggen, dat dit echt moeilijk te kwantificeren is, maar ik geloof dat, als we de hoeveelheid plastic die in onze samenleving wordt gebruikt, de gezondheid en het milieu beter zouden zijn. Ik geloof ook dat plastic zakken zijn echt slecht voor ons milieu en dat zij de belangrijkste reden waarom onze samenleving lijdt aan de obesitas en ziekten die we hebben gezien dergelijke onlangs.

Maar dat is alleen mijn persoonlijke mening. Als er een officiële houding, het belangrijkste probleem dat je zou worden geconfronteerd zou de hoeveelheid plastic zakken in uw tassen en niet in uw prullenbak.

Ik wilde altijd al om dit te doen, want er is zo veel verkeerde informatie die er zijn over kachels, zelfs bij kleine home improvement winkels. Mijn doel is om het zo te maken dat mensen een bron kunnen vinden voor alle informatie die ze nodig hebben over kachels en andere apparaten.

Om te beginnen, moeten we eerst begrijpen wat kachels zijn. Een warmtebron, vaak een "kachel" genoemd, is een apparaat dat iets, meestal een kamer, opwarmt tot een bepaalde temperatuur. Een thermostaat wordt vaak gebruikt om een warmtetemperatuur op een gewenst niveau in te stellen. Sommige kachels ook op de oven of de magnetron als het is ingesteld op dat niveau. Voor verwarming is de temperatuur van de omgeving belangrijk. Een warmtebron is meestal ofwel een verwarmingselement dat water verwarmt, of een apparaat dat draait op de warmte. Kachels doen meer dan alleen in- en uitschakelen. Ze worden ook vaak gebruikt om de kamer of kamer te koelen, meestal het verwarmingselement, en soms de andere elementen in een huis.

Mijn passie

Mijn passie is om te schrijven over dit onderwerp en deel mijn mening over dit onderwerp, dus kijk op mijn berichten en lees een aantal van mijn berichten!

Het artikel dat ik schrijf vandaag gaat over de kachels die ik gebruikt om mijn appartement te verwarmen in het weekend.

Mijn doel is om u de waarheid achter dit onderwerp te laten zien, zal ik mijn kant van het verhaal te geven en mijn ervaringen te delen.

Mijn verhaal

Tijdens mijn eerste twee jaar als student gebruikte ik een gewone elektrische kachel. Ik kocht het in 2011, het was een Kooler, het was een van de eerste elektrische kachels te komen in de markt. Het is een zeer goede kachel voor de afgelopen 6 jaar, maar ik heb nooit dat goed van een hitte. Ik begon na te denken over de reden waarom.

Op sociale media vind je mij met verschillende handvatten waaronder "Bosman" en "Bosman", naast vele andere variaties zoals "Bosman B", "Bosman J", "Bosman K" en "Bosman E".

Ik wil niet te veel in details te gaan in dit bericht, want het is meer een blog post en ik ga gewoon geven u het algemene idee en wat info over wat ik doe en waar je me vinden op het web. Ik zal beginnen met het tonen van mijn achtergrond. Ik ben een Nederlander die in Australië woont en in 2008 met een paar vrienden begon te werken als digitale nomade. Ik ben hierheen verhuisd om deel uit te maken van een startup die werkt in de klantenservice in de gezondheidszorg. We besloten om naar New York City te gaan en daar bij een startup te werken. Sindsdien heb ik altijd al een passie voor bloggen en schrijven over de levensstijl die ik heb genoten in mijn eigen land.

Toen ik begon deze blog in 2011 dacht ik dat het leuk zou zijn om alle informatie die ik kon over kachels die ik had gevonden post. Maar na verloop van tijd realiseerde ik me dat er veel meer te zeggen was. Dus na verloop van tijd heb ik een aantal foto's toegevoegd om jullie te helpen meer te weten over kachels. Deze blog begon als een plek voor mij om mijn kennis te delen en mijn mening te delen. Sindsdien heb ik een aantal andere blogs. Ik deel ook een deel van mijn kennis, die wordt gedeeld in deze sites. Er is er een die onder mijn naam gaat waarin ik mijn mening deel. Er zijn ook andere sites die ik maak die kachels en informatie over hoe vast te stellen en onderhouden van uw kachels. Dit zijn enkele andere sites die u misschien interessant vindt. Ik wil graag mijn vrienden bedanken voor hun tijd en input en voor het geven van mij de gelegenheid om deze blog met u te delen.